Vinoteca Cellers Monserrat

Cellers Monserrat (ABCDEVINS S.L.) és una vinoteca especialitzada, familiar i ja a la quarta generació, situada a Mataró, la capital del Maresme (Barcelona). Des de 1895 ens dediquem a la venda de vins, licors, caves, champagnes, vermuts, botes de pell, barriques de roure, sidres, xarops, cerveses, miniatures de licor i tot tipus d’articles per a la seva degustació. Des de l’any 2005, li oferim la possibilitat de comprar on line.

La botiga és un referent en el sector dels cellers a Mataró i Maresme. La principal motivació del nostre equip, és que el client gaudeixi d’un tracte personalitzat i trobi sempre el producte més adient. Podem oferir-li un gran assortit de vins de gairebé totes les Denominacions d’Origen nacionals, vins internacionals i un ampli catàleg en caves, cerveses i licors amb més de 5.000 referències.

A Cellers Monserrat el podrem assessorar en el disseny del seu propi celler i en l’elaboració de cartes de vins a mida.

Realitzem també, a les nostres instal.lacions, cursos de tast (de vins, caves, cerveses, licors premium i aigües) o maridatges en col.laboració amb els millors cellers.

L’empresa Cellers Monserrat va ser fundada el 1895 pel Sr. Pere Monserrat i Mitjans, besavi dels actuals propietaris, qui fugint de la plaga de la fil.loxera (que va assolar la vinya,  la collita de raïm i la producció de vi) a Vilobí del Penedès es va traslladar a Mataró, obrint un negoci de venda de vins a doll. Continuada pel seu fill el Sr. Joan Monserrat i Bascú, qui va passar el testimoni a la seva filla la Sra. Teresa Monserrat i Gudayol i ella juntament amb el seu marit el Sr. Jaume Cruz i Sancho, ampliaren el negoci el 1977 obrint aquesta botiga.La nostra botiga està situada a la ciutat de Mataró.
facebook2
La Botiga

Ctra. Mata, 36, 08304, Mataró (Barcelona)

 De Dilluns a Dissabte de:

8:30 a 13:45 i de 17:00 a 20:30 – Diumenges i Festius tancat
info@cellersmonserrat.com